Vanempo Tramonto Poggio di Cicignano 2017
Ny årgang af den succesfulde, økologiske toscaner, der er spontangæret i åbne kar, lagret i Barriques i 18 måneder.
Biodynamisk og økologisk rødvin der er spontangæret i åbne kar, lagret i Barriques i 18 måneder og 12 måneder på flasken…
Virkelig spændende og let drikkelig vin med intens rød farve og særdeles udtryksfuld aromatisk profil af røde frugter, krydderier, våd jord og med en god mineralitet
Vintype:
Biodynamisk og økologisk rødvin der er spontangæret i åbne kar, lagret i Barriques i 18 måneder og 12 måneder på flasken.
Druetype:
Sangiovese 75% Canaiolo Nero 15% Malvasia Nera 10%
Alkohol procent: 14 %
Hvordan dufter den:
Tiltrækkende frisk og syrlig duft af mørke bær og frugter og underskov
Hvordan smager den:
Fyldig og tør aromatisk rødvin med god og behagelig syre.
Drik den til:
Kraftige retter og gode oste
Serveringstemperatur: 18-20° C.
Dekantér mindst en halv time før