Vanempo Aura Poggio di Cicignano 2018
Helt fantastisk og anderledes gylden toscansk hvidvin med masser af krop og aroma.
Vintype:
Skind-fermenteret, biodynamisk og økologisk ufiltreret hvidvin, der er lagret 6 måneder på flasken.
Druetype:
4 5% San Colombano, 35% Trebbiano og 20% Malvasia Bianca
Alkohol procent: 13,5 %
Hvordan dufter den:
Duft af modne sydlandske frugter og krydderier
Drik den til:
Lagrede og blå oste, kraftige stegte retter med rådyr og lam samt kogt torsk – ligesom Aura passer godt til kraftige asiatiske retter
Serveringstemperatur: 12-16° C.
Sørg for at åbne den i god tid – skænk i store glas – og hav lidt tålmodighed, til vinen udvikler sig i glasset.
Vin: Vanempo Aura Poggio di Cicignano 2018
Vintype: Skind-fermenteret, ibodynamisk og økologisk hvidvin
Druetype:San Colombano 45% Trebbiano 35% Malvasia Bianca 20%
Alkohol procent: 13,5 %
Hvordan dufter den:
Hvordan smager den:
Drik den til:
Serveringstemperatur: 12° C.