Stratocaster aften 28. oktober 2024

strat
22. okt. 2024 04.51.20 CEST

 Mandag den 28. oktober kl. 19-22

Audiocompagniet inviterer igen til en aften med musikhistorie(r). Denne gang finder Jørgen, vores musikarkæolog, spaden frem og graver i elguitarens historie, for at fejre at den mest ikoniske elguitar, Fender Stratocaster, har 70 års jubilæum.
 
Vi ser på Leo Fender og hans medhjælperes banebrydende udvikling af den massive "solidbody" elguitar, og præsenterer en håndfuld legendariske Stratocaster virtuoser fra guitarrockens guldalder i 60erne og 70erne - gæve guitarister som bl.a. George Harrison, Eric Clapton, David Gilmour, Mark Knopfler og naturligvis den store guitartroldmand Jimi Hendrix.
 
Så er du vild med strengeleg på Stratocaster, skal du bare pumpe cyklen og luftguitaren og komme til musikkomsammen foran Audiocompagniets fede højttalere.
 
Jørgen får hjælp af en af Audiocompagniets andre gode kunder og venner af huset, nemlig Ole Andersen, som er lidt af en guitar entusiast. Han medbringer nogle af sine guitarer, så vi kan se eksempler på guitarer vores store legender har spillet på. Glæd dig til at se en flot sceneguitar, som Mr. Gilmore kunne have spillet på - en hvid strat som ligner den Hendriks spillede på i 1970'erne, en sunburst 60-års anniversary samt den mest kendte røde strat, som både Hank Marvin og Mark Knopfler har spillet på. 
 
Der er gratis adgang - medbring kun godt humør (og måske en lille flaske god og kraftig øl til vores "musikarkæolog"...)
 
Tilmelding på audiocompagniet@gmail.com (begrænset adgang - lodtrækning)
 
 
Oprettet i Arrangementer Af Søren Vittrup

0 Kommentarer

Opret kommentar

In response to:



* Obligatoriske felter