AEROBEAT demo aften 5. november 2024

Aerobeats
22. okt. 2024 05.08.52 CEST

AEROBEAT er et dansk udviklet produkt, apparat- og højttalerfødder, der er skabt for at forbedre lydkvaliteten fra dit anlæg, som f.eks. højttalere, pladespillere, forstærkere. Produktet fungerer ved hjælp af en patenteret teknologi, hvor magnetiske fødder reducerer vibrationer og resonans, hvilket resulterer i en klarere og mere detaljeret lyd. Fødderne er designet til at "løfte" lyden ved at afkoble udstyret fra underlaget, hvilket mindsker forstyrrelser fra vibrationer.

AeroBeat er udviklet af et team fra Kolding, som har erfaring inden for både lydteknologi og design. De har testet produktet grundigt på forskellige typer af lydudstyr og har fået positive tilbagemeldinger fra mange hi-fi entusiaster. Deres design kommer i to varianter, tilpasset udstyr med vægt mellem 1-8 kg og 8-35 kg.

Dette produkt er specielt rettet mod audiophile og musik entusiaster, som gerne vil have lidt mere ud af deres udstyr. 

Denne aften samles vi om et godt anlæg, hvor vi prøver de spændende Aerobeat "fødder" under forskelligt udstyr og hører, hvad de kan udrette for musikken. 

 

Arrangementet foregår i butikken på Klostervej 23 i Odense; tirsdag den 5. november 2024 kl. 19-22

 

Der er begrænset antal pladser - så tilmeld dig hurtigst muligt på audiocompagniet@gmail.com (Vi trækker lod om pladserne og alle får besked)

Oprettet i Arrangementer Af Søren Vittrup

0 Kommentarer

Opret kommentar

In response to:



* Obligatoriske felter